Nit de compres i tapes a Burjassot

11 juliol 2017|Burjassot

Des de 14/07/2017 fins a 14/07/2017

La Nit Oberta

Els comerços de Burjassot ampliaran aquest divendres 14 de juliol el seu horari d’obertura al públic per a oferir els seus millors productes, amb ofertes especials i moltes sorpreses, a totes aquelles persones que es passen a visitar-los en la “Nit Oberta”. Una nit en la qual, a més, 18 establiments hostalers oferiran també les seues millors tapes i pinxos en la XIV Ruta de la Tapa de Burjassot.

De la mà de CEMEF, dependent de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, al costat de l’Associació de Comerç i Servicis i l’Associació de Hostalers Reunits Activament de Burjassot (AHORA Burjassot), Burjassot es vestirà de festa en una nit molt especial en la qual els seus comerços obriran fins a les 23 hores i en la qual les millors tapes seran degustades en els establiments hostalers.

En aquesta nit, hi haurà quatre duos de música, Dixie Jumble estarà en Lauri Volpi, a l’altura de Merceria Marivi de 19:45 a 21 hores, Natalie McPears&Pablo Monleón faran el propi en Carretera de Llíria, a l’altura de Calzados Juan Ramón de 19:45 a 21 hores i The Moneymakers estaran en la Carretera de Llíria a l’altura de De Mel de 21 a 22:15 hores. Finalment, Pool Jazz Duo estarà també en la Carretera de Llíria a l’altura de la Lavandería de 21 a 22:15. A més, per als més menuts, la Patrulla Canina també estarà present aquest dia tan especial en Carretera de Llíria i en Jorge Juan de 19.30 a 21.30 hores.

No hi ha excusa per a gaudir d’una nit de compres en els comerços de Burjassot reposant forces en els establiments hostalers participants en la XIV Ruta de la Tapa.