Novembre arriba al cinema Tívoli replet d’estrenes “de por”

28 octubre 2019|Burjassot

Des de 31/10/2019 fins a 03/11/2019

La familia Addams

Arriba novembre i, amb ell, les pel·lícules de temàtica relacionada amb Halloween i el món dels morts fan la seua irrupció particular en la cartellera tardorenca del cinema Tívoli de Burjassot. Així, durant el primer cap de setmana del mes, protagonitzat per la festivitat de Tots els Sants, aterraran en el Tívoli les pel·lícules “Zombieland”, “La família Addams” i “Joker”, que repeteix projeccions a Burjassot, a causa de la bona acollida que està tenint aquest inquietant film protagonitzat per Joaquín *Phoenix.

La primera sessió de cinema del mes de novembre serà a les 22:30h del dijous 31 d’octubre, amb l’arribada de la comèdia negra “Zombieland: mata y remata”, la segona part de la cinta amb el mateix nom, que també es podrà veure el divendres 1 de novembre, a les 22:30h. En aquesta seqüela, no recomanada per a menors de 16 anys, i emprant el característic sentit de l’humor del qual va fer gala “Zombieland”, el grup de protagonistes haurà de viatjar des de la Casa Blanca fins al cor dels Estats Units. Allí hauran de sobreviure a noves classes de morts vivents que han evolucionat des del succeït fa alguns anys i també a alguns supervivents humans ressagats.

Una altra pel·lícula que es podrà veure al cinema Tívoli, aqueix primer cap de setmana de novembre, és l’última versió de “La família Addams”, aquesta vegada per a tota la família. Es tracta d’una divertida cinta d’animació per a públic familiar basada en les mítiques vinyetes creades per Charles Addams en 1933 per a The New Yorker. La archifamosa família està liderada per Morticia, diabòlicament devota del seu espòs i fills, i Gómez, un elegant i sinistre pare, apassionadament enamorat de la seua esposa. Els seus fills són Miércoles, una brillant i sinistra adolescent amb molt d’enginy i Pugsley, un amenaçador xiquet de deu anys a què li encanten qualsevol tipus de maldats. Completen el clan l’alegre i caòtic oncle Fétido i l’àvia Addams, a la qual li encanta que els seus nets gaudisquen de les seues galetes en forma de ratapinyades i calaveres. En aquesta ocasió, la família Addams al complet haurà de fer front a una archienemiga: Margaux Needler. “La família Addams” es projectarà en el Tívoli el divendres 1 i el dissabte 2 de novembre, a les 19h i el diumenge 3 de novembre, a les 16:30h.

Finalment, l’aterridor cap de setmana d’Halloween es completarà amb el retorn a la gran pantalla del Tívoli de “Joker”, que tindrà les seues projeccions el dissabte 2 de novembre, a les 22:30h i el diumenge 3 de novembre, a les 19:30h. La pel·lícula, dirigida per Todd Phillips i amb una impressionant interpretació protagonista de Joaquín Phoenix, s’ha convertit en la pel·lícula més taquillera del cine. Ara, els espectadors de Burjassot que encara no coneguen aquesta història sobre l’origen d’un dels personatges malvats més carismàtics de la història de DC Comics, tenen dues oportunitats més per a veure-la a Burjassot. “Joker” és una pel·lícula no recomanada per a menors de 18 anys.

Cine Novembre

L’onzé mes de l’any avançarà i el cap de setmana del 8 al 10 de novembre, el cinema Tívoli albergarà les projeccions de “Maléfica: maestra del mal” i de “Géminis”, mentre que del 15 al 17 de novembre, les estrenes protagonistes al cinema local seran “La trinchera infinita” i “Granjaguedón”.