Nova mobilitat Erasmus+ del professorat del Col·legi Joan XXIII de Burjassot

8 juny 2022|Burjassot

Col·legi Joan XXIII

Al llarg del passat mes de maig, els professors del cicles formatius d’Administració i Finances del Col·legi Joan XXIII de Burjassot, Marta Ferriols, Lourdes Clemente i Salvador Varea van realitzar mobilitats formatives a Malta i Tolosa, dins dels programes europeus Erasmus+.

Concretament, tal com han assenyalat des del centre, “s’ha dut a terme un Job-shadowing, és a dir, una estada en una empresa per a realitzar un aprenentatge per observació” i, al mateix temps, han tingut l’oportunitat de visitar a l’alumnat del centre que en aquests moments estan realitzant les seues pràctiques en els citats països.

Durant el viatge, els professors han tingut l’oportunitat d’observar els sistemes educatius francés i maltés, especialment en nivells equivalents a la formació professional espanyola, en la família d’Administració i Finances, conéixer l’entorn empresarial de França i Malta i establir contactes i signar convenis amb empreses franceses i malteses, perquè alumnes i professors de Cicles Formatius de Grau Superior d’Administració i Finances puguen realitzar en aquests països les FCT, pràctiques administratives en empreses, i estades formatives respectivament.

L’experiència viscuda pels tres “ha sigut molt gratificant i enriquidora. Aquesta iniciativa, a més, fa que el nostre centre, igual que la població de Burjassot, estiga present a nivell europeu”, segons les mateixes fonts.