Nova reunió de l’espai de participació ‘Xarxa Salut’ de Burjassot

8 març 2022|Burjassot

Reunión espacio Xaxa Salut marzo 2022

La regidora de Sanitat i Serveis Socials de l’Ajuntament de Burjassot, Isabel Mª Mora, ha participat recentment, al costat dels tècnics municipals de l’àrea i de diverses entitats, en la reunió de l’espai de participació Xarxa Salut, la qual ha tingut lloc en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado. En la reunió també han estat presents representants del centre de salut i els coordinadors de l’àrea de salut mental de l’Hospital Arnau de Vilanova.

En la reunió s’ha fet un repàs dels projectes que s’han desenvolupat en el municipi i que s’emmarquen dins del programa Xarxa Salut, com ara el d’envelliment actiu o el de dinamització juvenil. S’ha parlat també de la fase en la qual es troba el desenvolupament del programa en el municipi i de com s’estan complint els compromisos marcats.

Així mateix, els tècnics han presentat els projectes que es realitzaran pròximament i que impliquen de manera directa al teixit associatiu municipi i s’han recollit diferents propostes que s’estudiaran per a continuar dinamitzant aquest espai de participació.