Nova visita de l’Ecoparc mòbil a Burjassot, del 13 al 18 de juliol

1 juliol 2020|Burjassot

Des de 13/07/2020 fins a 18/07/2020

ecoparque ok

L’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) desplaçarà de nou, aquest mes de juliol, un dels seus Ecoparcs mòbils a Burjassot. Amb aquesta acció de cura del medi ambient i de recollida de residus es té com a objectiu ajudar als veïns i les veïnes del municipi a reciclar els xicotets electrodomèstics que tenen a casa i que ja no funcionen, pintures, dissolvents o càpsules de café, entre altres elements, sense necessitat d’eixir del municipi.

L’Ecoparc estarà a Burjassot del 13 al 18 de juliol i el seu horari serà entre setmana, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores i el dissabte, 18 de juliol, de 10.00 a 13.00 hores. La seua ubicació, com és habitual, serà en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara.

Residus com ara llibres i revistes, piles, termòmetres, oli de motor i de cuina, reactius de laboratori, aerosols, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres. Tots ells es podran depositar en aquest.

L’Ecoparc mòbil de l’Emtre tornarà a visitar Burjassot el mes d’agost, concretament, del 24 al 26, gràcies al treball que es ve desenvolupant des de l’àrea de Transició Ecològica, dirigida per l’alcalde de la localitat, Rafa García, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local.