Nova visita de l’Ecoparc mòbil, del 22 al 24 de maig

18 maig 2023|Burjassot

Des de 22/05/2023 fins a 24/05/2023

Ecoparque mayo 2

Al maig, un dels Ecoparcs mòbils de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) torna a visitar Burjassot perquè la ciutadania puga depositar els residus per als quals no existeixen contenidors en el municipi i que necessiten d’un tractament més específic per al seu reciclatge.

Concretament, la visita està prevista per als dies 22, 23 i 24 de maig en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores. L’Ecoparc estarà situat en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara.

En els Ecoparcs mòbils de la Emtre es poden depositar residus com ara oli de cuina i de cotxes, pintures, dissolvents o càpsules de café, entre altres elements. També es poden depositar piles, termòmetres, reactius de laboratori, aerosols, aparells electrònics xicotets, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.

Portant els residus que no tenen un contenidor específic a l’Ecoparc, s’eviten els seus abocaments incontrolats, es redueix el volum de fem que acaba en un abocador, s’estalvia en matèries primeres i energia en reciclar i s’ajuda al tractament adequat de tots els residus. Aquesta acció, per tant, ajuda a cura de l’entorn i, amb això, també del medi ambient.