Noves col·leccions fotogràfiques a la Casa de Cultura

4 abril 2019|Burjassot

Des de 08/04/2019 fins a 18/04/2019

Exposición Fotografía IMCJB 8 de abril

La Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot continua estant dedicada per complet a la fotografia. Els alumnes de Projectes Fotogràfics 2a part, del cicle de Fotografia de l’IMCJB, estan exposant durant el mes d’abril les seues creacions perquè aquestes siguen contemplades pel públic.

Després del primer període d’exposició en el qual han mostrat els seus projectes l’alumnat que rep les seues classes els divendres al matí, ara arriba el torn d’exposició per als alumnes que reben les seues classes els divendres, en horari de vesprada, els quals mostraran els seus projectes, del 8 al 18 d’abril. D’aquesta manera, tots i totes podran mostrar les col·leccions fotogràfiques en les quals han estat treballant durant els últims mesos.

Projectes Fotogràfics és l’últim curs (impartit durant dos anys lectius) amb el qual s’acaba el cicle de fotografia que s’imparteix en l’IMCJB. L’objectiu principal de la primera part d’aquest curs és el de desenvolupar la personalitat creativa dels i les alumnes mitjançant la creació dels seus propis Projectes Personals que, una vegada finalitzats, s’exposen a la Sala de l’IMCJB durant el següent curs, Projectes 2a part. Aquest últim és un curs tutorial on s’acaben d’establir les bases necessàries per al desenvolupament d’un projecte fotogràfic individual, tasca iniciada en el curs d’Iniciació a la Creació de Projectes: des de la idea inicial, la investigació, el desenvolupament fotogràfic, l’edició i el processament de les imatges, fins a la preparació per a la seua presentació a l’espectador, última fase del projecte, que culmina amb la inauguració de l’exposició on es mostra el resultat final.

En aquest segon grup d’exposició, els participants són: Amando Pérez (Un paseo por los puentes del Túria), Ana Virginia Sánchez (Creciendo juntos), Araceli Bellver (Caminos), Beatriz Ruiz (Neftalí), Cristina Revert (Descubriendo Tahuantinsuyo), Jacqueline Pérez (En concierto); Juan Ortolá (Átame), Manuel Lahuerta (Generaciones), Mª Ángeles Hernández (Nana para vencer al sueño), Pedro Cerrada (Los lunes de la Vitti) y Severino Sánchez (Aprendiz de Hortelano).

Encara que tots els alumnes participen en l’edició i en la construcció de la narrativa fotogràfica de tots els projectes, el tema és lliure i individual.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el 8 d’abril, a les 19h i es podrà contemplar, de dilluns a divendres, en l’horari habitual de la Casa de Cultura, fins al 18 d’abril.