Nou mobiliari a la Biblioteca Infantil i nombroses millores en les instal·lacions culturals de Burjassot

19 octubre 2020|Burjassot

Mobiliario Biblioteca Infantil

Les setmanes del confinament amb l’accés al públic tancat unides als recents mesos d’estiu s’han aprofitat, per part de l’Ajuntament de Burjassot des de la regidoria de Cultura, per a realitzar diferents accions centrades en el manteniment, la millora i la renovació de les instal·lacions culturals, sobretot les situades a la Casa de Cultura.

Una de les accions de més envergadura que s’han dut a terme és la renovació total del mobiliari de la Biblioteca Infantil, la qual cosa inclou totes les taules i cadires, tant les destinades als més menuts com les dels xiquets i xiquetes de més edat, a més de les prestatgeries que alberguen tots els llibres i pel·lícules infantils i juvenils, així com un altre mobiliari auxiliar. La renovació del mobiliari de la Biblioteca Infantil s’ha completat amb la pintura de tota l’estada.

Pel que respecta a la planta baixa, aquesta ha quedat totalment adequada al funcionament en ella del SAC (Servei d’Atenció al Ciutadà) i també s’ha procedit a la pintura de tota aquesta planta i al canvi de lluminàries. Respecte als treballs de pintura, també s’ha pintat la segona planta de la Casa de Cultura i l’Auditori, on també s’ha reparat i millorat el sistema de so.

En la tercera planta de la Casa de Cultura també s’han renovat les lluminàries i s’han habilitat els despatxos que alberguen dos serveis: Espai Dona, el Servei d’Atenció Integral a les Dones de Burjassot i AVIVA Burjassot, l’Oficina de Promoció del Valencià. Finalment i quant al Centre Cultural Tívoli, s’ha procedit al canvi de la bomba d’aigua.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García ha destacat que “hem aprofitat el temps en què les instal·lacions han romàs tancades per la pandèmia per a procedir a tasques de manteniment i millora que, en la rutina habitual, són més difícils de gestionar quan aquests espais estan plens d’usuaris. Tenim especial il·lusió perquè els més xicotets poden estrenar les noves taules i cadires de la Biblioteca Infantil que, a més, són modulables i poden adquirir diferents disposicions. Encara hem d’esperar una mica per a procedir a la reobertura de l’espai però esperem que, amb l’esforç de tots, més prompte que tard, els nostres xicotets usuaris puguen tornar a gaudir de les vesprades d’activitats, jocs i deures a la Biblioteca Infantil”.