Noves estrenes arriben amb l’Any Nou al Cinema Tívoli de Burjassot

8 gener 2018|Burjassot

Des de 12/01/2018 fins a 14/01/2018

Ferdinand
el gran showman

El passat 6 de gener, els Reis Mags van partir de nou cap a Orient deixant, durant el cap de setmana passat, el galàctic regal d’Star Wars en la pantalla del cinema Tívoli. Però, després d’aquest meteòric inici de 2018, el mes de gener de l’any nou arriba amb noves aventures, emocions i experiències cinematogràfiques. Així, al llarg dels caps de setmana de gener, el Tívoli projectarà “Ferdinand”, “El gran showman”, “Sola en casa”, “Que baje Dios y lo vea”, “La panda de la selva” i “Thi Mai. Viaje a Vietnam”.

El sensible i gens guerrer bou “Ferdinand” arriba a Burjassot els dies 12 i 14 de gener, a les 19h i a les 17h, respectivament. Aquesta pel·lícula d’animació, apta per a xiquets i xiquetes a partir de 6 anys, narra les aventures de Ferdinand. Ell no és com la resta dels seus semblants, que es passen el dia rebufant i barallant-se els uns amb els altres. Ferdinand prefereix olorar les flors, assegut sota una alzina. No és covard sinó pacifista i, a causa de la seua fascinació per la naturalesa, es nega a lluitar. Com viu a Espanya, allí, el somni de tot bou és que li deixen participar en les corregudes de Madrid, cosa que a Ferdinand no li interessa en absolut. Però tot canviarà per a Ferdinand el dia en què li’l porten a torejar, quan li capturen per ser el bou més gran, fort i ràpid i li obliguen a entrenar per a combatre. Decidit a tornar amb la seua família i a canviar la seua destinació, Ferdinand s’unirà a un grup d’inadaptats amb els quals viurà una gran aventura. Aquesta pel·lícula, basada en el conte “Ferdinando, el toro” de l’escriptor americà Munro Leaf, està dirigida per Carlos Saldanha, responsable de pel·lícules com Rio, Ace Age 3: El origen de los dinosaurios i Robots.

També els dies 12 gener a les 22:30h i 14 de gener, a les 19:30h, el Tívoli acollirà la projecció de “El gran showman”, el musical protagonitzat per Hugh Jackman i Michelle Williams i dirigit per Michael Gracey. Als Estats Units del segle XIX, P.T. Barnum (Hugh Jackman) acaba de perdre el seu treball d’oficinista. Desitjós d’oferir a la seua dona Charity (Michelle Williams) i a les seues dues filles la vida que sempre els havia promès, Barnum s’embarca en un projecte colossal: crear un gran i sorprenent espectacle circense. Per a açò, aquest inventor del xou bussines cercarà artistes únics, des de nans, a dones barbudes, equilibristes i tota classe de xous imaginatius. El seu lema, “per a fer alguna cosa nova cal fer alguna cosa poc convencional”. El gran showman és un musical que celebra el naixement del xou business i conta la història de P.T. Barnum, un visionari showman i empresari circense que va sorgir del no-res per a crear un espectacle que es va convertir en una sensació mundial i que va ser conegut com “El major espectacle en la Terra”.

El següent cap de setmana, el 19 i el 21 de gener, arribaran dues noves estrenes. D’una banda arriba “Sola en casa”, pel·lícula d’animació per a tota la família, amb projeccions el 19 de gener a les 19h i el 21 de gener a les 19:30h i, d’altra banda arriba “Que baje Dios y lo vea”, una comèdia espanyola dirigida per Curro Velázquez i protagonitzada per Karra Elejalde, El Langui o Alain Hernández, entre uns altres.

L’últim cap de setmana de gener, els dies 26 i 28, el Tívoli acollirà les projeccions de “La panda de la selva” i “Thi Mai, rumbo a Vietnam”, amb Carmen Machi, Dani Rovira i Aitana Sánchez Gijón, entre els protagonistes.