Nous Tallers Monogràfics, de febrer a juny, a la Casa de Cultura

10 febrer 2022|Burjassot

Des de 11/02/2022 fins a 11/02/2022

cursos monográficos

Divendres que ve 11 de febrer, a les 9h, quedarà obert el període de matrícula per a inscriure’s en els nous Tallers Monogràfics que ofereix l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía Ballesteros i per Javier Naharros, regidor de Cultura i Joventut. Els nous cursos, que s’impartiran des del 23 de febrer i fins al 10 de juny de 2022, amb tres mesos de duració, tindran lloc a la Casa de Cultura del municipi.

Les matrícules podran efectuar-se de l’11 al 23 de febrer, en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot on també es podran consultar tots els horaris, dies de classe, nombre de places i preus de cada taller. Les persones que per algun motiu no puguen realitzar la matrícula telemàticament, podran formalitzar-la de manera presencial, a la Casa de Cultura, sol·licitant cita prèvia.

CONSULTA I DESCARREGA EL FULLET INFORMATIU

En l’àrea de música, s’ofereixen quatre cursos monogràfics de guitarra, que van des del nivell d’iniciació per a adults (a partir de 15 anys), passant pels nivells mitjà i avançat, tant per a xiquets com per a adults. En l’àrea d’idiomes, s’ofereix el monogràfic d’Inglés d’Iniciació per a l’examen A2 (a partir de 14 anys). En l’àrea de Noves Tecnologies s’ofereix, d’una banda, el monogràfic d’Administració Electrònica i signatura digital. En la mateixa àrea, s’ofereix el monogràfic d’Internet (nivell inicial), el monogràfic d’Internet (nivell avançat, segona part) i el monogràfic d’Informàtica i Internet per a persones majors (segona part).

Per al monogràfic d’Inglés serà necessari fer una prova de nivell, prèvia a la matrícula. L’horari de les proves de nivell serà els dimarts i dijous de 9 h a 10.30 h, a l’Aula d’Informàtica de la Casa de Cultura i es podran realitzar fins al 22 de febrer.