Nombroses novetats literàries inunden la Biblioteca Municipal d’Adults, per Nadal

17 desembre 2020|Burjassot

Vacances, temps lliure, descans, relax i enguany…potser més temps a casa que mai. Són els ingredients amb els quals molts ciutadans i ciutadanes de Burjassot “cuinaran” el seu particular menú nadalenc i què millor que amanir-lo amb bones dosis de lectura. Pensant en això, la Biblioteca Municipal d’Adults de Burjassot ha actualitzat recentment el seu catàleg, amb l’adquisició de nombroses novetats bibliogràfiques, que ja estan a la disposició de tots els socis i sòcies, àvids de noves històries que descobrir, aquestes festes.

Com sol ser habitual, la novel·la s’emporta la palma quant a volum de novetats ja que són molts els títols que es publiquen tots els mesos. Aprofundint en el gènere, en novel·la romàntica, destaca per exemple la nova novel·la de Danielle Steel, “Familia de estrellas” o les últimes històries de la súper vendes Megan Maxwell, com ara ¿Quién eres? O “Soy una mamá”. Quant a les novel·les que al llarg de 2020 s’han alçat com a guanyadores de diferents premis literaris destaca l’adquisició a la Biblioteca d’Adults de “El mapa de los afectos” (Premi Nadal 2020), d’Ana Merino; “Noche y océano” (Premi Biblioteca Breu 2020), de Raquel Taranilla o “Aquitania”, d’Eva García Sáenz de Urturi, novel·la guanyadora del Premi Planeta 2020.

D’altra banda i quant a títols i autors i autores que són considerats súper vendes, la Biblioteca d’Adults ja compta en el seu catàleg amb “Rey blanco”, que completa la trilogia de Juan Gómez Jurado o “Las tinieblas y el alba”, preqüela de “Los pilares de la tierra”, mentre que escriptores d’èxit com Almudena Grandes amb la seua última novel·la, “La madre de Frankenstein”, Rosa Montero, amb “La buena suerte” o Elvira Lindo amb “A corazón abierto” també engrosseixen ja les prestatgeries de la Biblioteca Municipal.

Una altra joia de la corona a la Biblioteca d’Adults continua sent la novel·la negra i, com a novetats en aquest subgènere, destaquen per exemple “La chica de nieve”, de Javier Castillo; “El enigma de la habitación 622”, de Joel Dicker o “Con el agua al cuello” d’una de les dames del misteri com és Donna Leon, entre molts altres títols. Els adeptes al còmic però també els interessats en altres matèries com pot ser la psicologia, la sociologia, la Història, la ciència o les biografies també tenen nombroses novetats entre les quals triar.

Des de la Biblioteca Municipal d’Adults, es recorda que l’horari d’obertura al públic és, de dilluns a divendres, de 8:15h a 20:45h i que per a acudir, és necessari sol·licitar cita prèvia. En les instal·lacions de la Biblioteca d’Adults també es realitzen préstecs i devolucions de llibres procedents de la Biblioteca Infantil.