“Ocho apellidos vascos” arriba a la pantalla de la Terrassa d’Estiu

31 juliol 2015|Burjassot

L’Institut Municipal de Cultural i Joventut de Burjassot continua oferint als veïns del municipi, al llarg del mes d’agost, èxits del cinema en 35 mm en la Terrassa d’Estiu. Després de l’èxit Las aventuras de Tadeo Jones, el cap de setmana del 7 i 8 d’agost, la Terrassa d’Estiu oferirà l’oportunitat, per tan sols 2€, de gaudir i riure amb la pel·lícula “Ocho apellidos vascos”.

El film espanyol, dirigit per Emilio Martínez Lázaro, ha aconseguit el títol de la pel·lícula més taquillera de la història del cinema espanyol. La comèdia arribarà a l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot de la mà de Dani Rovira, Clara Lago, Carmen Machi i Karra Elejalde, que endinsaran tot el poble en la història d’un jove andalús que s’enamora d’una xica basca i decideix viatjar fins a la seua ciutat amb una única finalitat, enamorar-la. Sens dubte, una pel·lícula repleta d’humor, on Rafa, el protagonista, viurà multitud de situacions gracioses que aconseguiran que el públic es riga.

Les passades seran el divendres 7 i el dissabte 8 d’agost en l’Auditori de la Casa de Cultura en horari únic, a les 22.30 h, i l’entrada tindrà un preu de 2€. La Terrassa d’Estiu continuarà obrint les seues portes al cinema en 35 mm, fins a finals d’agost, amb pel·lícules com Río 2 i Cómo entrenar a tu Dragón 2.