Huit treballadores s’incorporen a diferents departaments municipals

3 novembre 2021|Burjassot

Nuevas trabajadoras Ayuntamiento

L’Ajuntament de Burjassot ha incorporat nou personal a la seua plantilla. Es tracta de huit treballadores que, des d’aquests dies, comencen a treballar en diferents àrees i departaments municipals i, com és habitual, han rebut la benvinguda per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, juntament amb els regidors de Governació i de Personal, Juan Gabriel Sánchez i Mª Ángeles Navarro Banacloy, respectivament, a més de la responsable de Recursos Humans del Consistori, Mónica Aragonés.

Així, procedents del programa EMCORP, s’han incorporat tres educadors socials en el Centre Social Díaz Pintado, una promotora d’ocupació en CEMEF SLU i una auxiliar administrativa per al Departament de Serveis Socials situat en l’edifici municipal de la Plaça Gómez Ferrer. EMCORP són els programes de subvencions d’iniciativa social destinats a la contractació de persones desocupades, d’almenys 30 anys d’edat, en col·laboració amb les Corporacions Locals.

D’altra banda, una auxiliar de Biblioteques i una conserge s’han incorporat en llocs vacants a través de les Borses d’Ocupació Municipals actualment actives mentre que, finalment, una peona de parcs i jardins, que s’incorpora per a cobrir la substitució d’un company, que ha sigut nomenat per millora d’ocupació en un altre lloc, a través d’una de les Borses d’Ocupació Municipal.