‘Ogro. El Musical’ arriba a Burjassot, el 16 de juliol

8 juliol 2022|Burjassot

Des de 16/07/2022 fins a 16/07/2022

Dissabte que ve 16 de juliol, a les 20 h, l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot acollirà l’exhibició de l’espectacle familiar Ogro. El Musical, un xou gratuït per a tots els públics replet de cançons originals i coreografies inèdites, que arriba de la mà de la regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero i produït per Excelsior Producciones. El musical, que s’alça com un divertidíssim tribut al personatge de Shrek, pretén ser un homenatge a l’amistat de veritat, a aquesta que no jutja a ningú pel fet de ser diferent, posant èmfasi també en el fet que les aparences, les més de les vegades, enganyen.

La història presenta a un Ogre sorrut que comptarà amb l’ajuda d’un ase xerraire, per a aconseguir recuperar la seua casa, envaïda per tots els personatges màgics que ha bandejat el malvat Lord d’Altamira. Per a això, deu l’Ogre haurà d’aconseguir rescatar a una bella princesa, per a això haurà d’enfrontar-se a una sèrie de problemes que enaltiran l’amistat, una vegada i una altra, a mesura que avança la història.

La posada en escena d’Ogro. El Musical combina, amb un punt constant d’humor, la tradició dels contes clàssics amb la introducció de les noves tecnologies en l’escenografia. Una combinació que aconsegueix crear un espai ple de màgia que aconsegueix captar, des del primer instant, l’atenció dels espectadors menuts i adults.