Oppenheimer, Golpe de suerte i La Patrulla Canina omplin el Tívoli de bon cinema, el pont del 12 d’octubre

10 octubre 2023|Burjassot

Des de 11/10/2023 fins a 15/10/2023

Des de la vesprada del dimecres 11 i fins a la vesprada del diumenge 15 d’octubre, els amants del seté art tenen quatre dies per davant per a gaudir de fins a tres pel·lícules de recent estrena al cinema Tívoli de Burjassot: ni més ni menys que la nova pel·lícula de Woody Allen, Golpe de suerte; el nou lliurament de La Patrulla Canina i la reposició d’una de les pel·lícules de l’any, Oppenheimer.

Com a proposta de cinema familiar, arriba a la pantalla gran de Burjassot La Patrulla Canina: la Superpelícula, que tindrà fins a quatre projeccions en el Tívoli: el dimecres 11, a les 19.30 h; el dijous 12 i el divendres 13, a les 17 h i el diumenge 15 d’octubre, a les 16.30 h. Les noves aventures d’aquesta particular patrulla de policia traslladen als espectadors i espectadores fins a Ciutat Aventura quan, un bon dia, aterra un meteorit màgic. Serà llavors quan els cadells adquirisquen superpoderS. Per a Skye, la més xicoteta de l’equip, els seus nous poders són un somni fet realitat. Però les coses es compliquen quan Humdinger, l’archienemic dels cadells que acaba d’escapolir-se de la presó, s’uneix a Victoria Vance, una desballestada científica obsessionada amb els meteorits, formant així una aliança per a robar els superpoders i convertir-se en supervilans. Amb el destí de Ciutat Aventura a la vora de l’abisme, els Poderosos Cadells hauran de detindre als supervilans abans que siga massa tard, i Skye descobrirà que fins a la més petita de l’equip pot ser la que determine el resultat final.

Aquesta setmana, els incondicionals de Woody Allen tenen a la seua disposició la seua última estrena com a cineasta: Golpe de suerte, una comèdia de suspens que es projectarà el dimecres 11, a les 22.30 h i el dijous 12 i el divendres 13, a les 22.30 h. En la seua pel·lícula número 50, el director neoyorquí centra la seua peripècia a París. És allí on planteja un complex triangle amorós entre el matrimoni format per Jean i Fanny… i Alain, un antic company d’institut de Fanny que posarà potes per a dalt la còmoda i plaent història de la parella.

Finalment, el cinema planteja per a aquesta llarga setmana de cinema la reposició d’Oppenheimer, que es projectarà el divendres 13, a les 22 h i el diumenge 15 d’octubre, a les 19 h. L’última pel·lícula de Christopher Nolan, protagonitzada per Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr i Matt Damon, entre altres, és un drama biogràfic sobre el físic J. Robert Oppenheimer i el seu paper com a desenvolupador de la bomba atòmica.

Les entrades per a gaudir del cinema a Burjassot tenen un preu únic de 4 euros (menys els dimecres, que té un preu únic de 2 euros per als majors de 65 anys) i es poden adquirir telemàticament en aquest ENLLAÇ o en la pròpia taquilla del Tívoli, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció.