‘Bullet Train’ i la reposició de ‘Padre no hay más que uno 3’ arriben a la Terrassa d’Estiu

1 agost 2022|Burjassot

Des de 03/08/2022 fins a 07/08/2022

L’agost comença a la Terrassa d’Estiu de Burjassot amb dues noves propostes de cine les quals, de dimecres a diumenge, faran que l’Auditori de la Casa de Cultura s’òmpliga de públic de totes les edats. El preu únic de les entrades per a gaudir del cinema a l’aire lliure a la Terrassa d’Estiu és de 4€ i la taquilla, a l’Auditori de la Casa de Cultura, obri aproximadament mitja hora abans de l’inici de cada projecció. No obstant això, les entrades poden adquirir-se anticipadament en línia, en cultura.burjassot.org, on, a més, es pot consultar l’horari de les projeccions i la resta de la programació.

El dimecres 3 i el dijous 4 d’agost, a les 22.15 hores, la Terrassa d’Estiu acollirà la reposició de Padre no hay más que uno 3, on Santiago Segura i Toni Acosta tornen a saltar a la pantalla amb les seues rocambolesques històries familiars. En aquesta ocasió, s’acosten els Nadals i els xiquets trenquen accidentalment una figureta del Betlem de col·lecció del seu pare i han d’aconseguir per tots els mitjans una igual… el problema és que és una peça única d’antiquari. A partir d’ací, les situacions més inversemblants es donaran cita en aquesta divertida comèdia.

El testimoni per al cap de setmana, del divendres 5 al diumenge 7 d’agost, també a les 22.15 hores, ho agafarà Bullet Train, pel·lícula d’acció protagonitzada, entre altres, per Brad Pitt, la qual narra la història de cinc assassins a sou que es troben a bord d’un tren bala que viatja de Tòquio a Morioka amb unes poques parades intermèdies. Descobreixen que les seues missions no són alienes entre si. La pregunta és qui eixirà viu del tren i què els espera en l’estació final.

El testimoni, la setmana del 10 al 14 d’agost, ho agafaran Un heroe Samurai, amb projeccions el 10 i l’11 d’agost i Voy a pasármelo bien, que es projectarà del divendres 12 al diumenge 14 d’agost.