El Pare Noel avança la seua visita a Burjassot per a rebre les cartes dels xiquets i xiquetes

17 desembre 2021|Burjassot

Des de 23/12/2021 fins a 23/12/2021

Té moltíssima feina aquests dies i li queda més d’una setmana de no parar de preparar sorpreses i regals per als xiquets i les xiquetes de tot el món però, el Pare Noel farà una breu parada en la seua agenda per a visitar Burjassot el pròxim 23 de desembre.

Aqueixa vesprada tan especial, que començarà amb jocs per a totes les edats a partir de les 17.30 hores en la Plaça de l’Ajuntament, comptarà amb la visita del Pare Noel que, com és habitual, arribarà per a sorprendre a tots els presents i per a recollir les cartes dels xiquets i les xiquetes més ressagats i, també les de els seis pares i mares que també tindran regals que demanar.

Durant tota la vesprada es podrà gaudir de jocs del Nadal, de la visita d’Olaf en la seua gran bola de neu i de diferents animacions que donaran pas a l’arribada del Pare Noel.

A més, en la mateixa Plaza de l’Ajuntament, gràcies al treball de les regidories de Festes i Educació, dirigides per Manuel Pérez Menero i Manuela Carrero, respectivament, també hi haurà fira de Nadal per al gaudi de tots i totes.  La fira estarà oberta del 22 de desembre al 4 de gener.