El Pare Noel avança uns dies la seua visita a Burjassot per a estar amb els components de l’AV Mestre Lope-Josep Carsí

11 desembre 2017|Burjassot

Des de 16/12/2017 fins a 16/12/2017

Papá Noel en Maestro Lope

Els components de l’Associació de Veïns de Mestre Lope-Josep Carsí i carrers adjacents, estan vivint una setmana de bogeria ultimant els preparatius per a rebre aquest dissabte, 16 de desembre, a Papa Noel en la seua seu, en el carrer Blasco Ibánez, 72 Bj.

El Pare Noel estarà amb tots els xiquets i les xiquetes del barri que vulguen passar a lliurar-li les seues cartes de 18 a 20 hores i, a més, l’AV convidarà a tots els presents, a partir també de les 18 hores, a una rica xocolata calenta. 

Una vegada finalitzada la visita de tan il·lustre convidat, sobre les 21:15 hores, i ja per als socis, tindrà lloc el tradicional sopar de Nadal, també en la seu, per a, posteriorment, fer el lliurament dels trofeus dels campionats. La confirmació per al sopar ha de realitzar-se abans del dijous 14 de desembre. 

Aqueix mateix dia, el dijous 14 de desembre, a les 17:15 hores, tindrà lloc un taller per a realitzar un centre de flors de Nadal. Els interessats a realitzar el taller, amb un cost de 3,5 euros, hauran d’inscriure’s per a reservar la seua plaça i estar al corrent del pagament de la quota de 2017.