El Pare Noel visitarà Burjassot, el 22 de desembre, en una vesprada plena de sorpreses

16 desembre 2022|Burjassot

Des de 22/12/2022 fins a 22/12/2022

Cartel Visita Papá Noel 22-12-2022
Visita Papá Noel

Instal·lats de ple en el Nadal, grans i menuts de Burjassot gaudiran el dia 22 de desembre, a partir de les 17.30 hores, d’una vesprada molt especial en la qual Papà Noel avançarà la seua visita al municipi per a poder saludar a la ciutadania.

Des de la citada hora i fins a ben entrada la vesprada, la Plaça Sequera serà el punt de trobada de la ciutadania en la qual se situarà la Gran Fira de Nadal amb casetes de jocs, roses i cotó de sucre i no faltarà tampoc l’iglú gegant d’Olaf que donarà la benvinguda al Pare Noel que està previst que arribe al municipi sobre les 18.00 hores.

Hi haurà moltes sorpreses enguany perquè, qui diu que no pot nevar a Burjassot al desembre?…a més, i per a poder conservar un record de la vesprada, se situarà també un fotoràpid i totes les persones que participen en l’activitat es podran emportar la seua fotografia de la gran festa que es viurà en el municipi.

No hi ha excusa per a no passar-se per la Plaça Sequera la vesprada del 22 de desembre i gaudir d’aquesta divertida activitat en la qual, el més important serà passar-ho bé i viure en primera persona l’esperit nadalenc.