“Parásitos” i “Las aventuras del Dr. Dolittle” arriben al cinema Tívoli

3 febrer 2020|Burjassot

Des de 07/02/2020 fins a 09/02/2020

Parásitos

Noves estrenes cinematogràfiques arriben al cinema Tívoli de Burjassot el cap de setmana del 7 i el 9 de febrer. La proposta per al públic adult arriba de la mà de la sud-coreana Parásitos”, pel·lícula que el mateix dia de la seua projecció podria guanyar el Premi Óscar 2020 a la millor pel·lícula. La proposta per al públic infantil i familiar arriba amb “Les aventures del Dr. Dolittle”, a qui dona vida en aquesta ocasió Rober Downey Jr.

Recomanada per a xiquets a partir de sis anys i basada en el clàssic de la literatura infantil creat per Hugh John Lofting, aquesta comèdia familiar presenta al famós i excèntric Dr. Dolittle (Robert Downey Jr), un metge veterinari de l’Anglaterra victoriana. Aïllat en la seua mansió, Dolittle viu al costat dels seus animals exòtics, que són la seua única companyia. Però quan la jove reina Victòria (Jessie Buckley) cau greument malalta, aquest peculiar doctor haurà de viatjar fins a una mítica illa a la recerca d’una cura per a la monarca. Molt al seu pesar, Dolittle abandonarà la seua vida d’ermità per a embarcar-se en una èpica aventura, en la qual, a poc a poc, recuperarà el seu sentit de l’humor i el seu coratge, mentre es troba amb vells adversaris i descobreix meravelloses criatures. En el seu viatge li acompanyarà el seu jove ajudant Tommy (Harry Collett), a més de tot un seguici de variats animals. “Las aventuras del Dr. Dolittle” es projectarà al cinema Tívoli en tres sessions, el divendres 7 de febrer, a les 17:30h i a les 19:30h i el diumenge 9 de febrer, a les 16:30h.

El divendres 7 de febrer, a les 22:30h i el diumenge 9, a les 19:30h, el cinema Tívoli projectarà “Parásitos”, sens dubte una de les pel·lícules de l’any, a causa del volum de bones crítiques i multitud de prestigiosos premis que està rebent des de la seua estrena. El cineasta sud-coreà Bong Joon-Ho ha signat aquest thriller carregat de crítica social i humor negre, que ja ha sigut mereixedor de la Palma d’Or, el Bafta i el Globus d’Or a la millor pel·lícula. El film presenta a Ki-taek (Kang-ho Song), el patriarca d’una família pobra que malviu en un pis baix a Seül, pagant les factures a base de treballs precaris i robant el wi-fi dels veïns. La seua situació canvia un dia en què el seu fill aconsegueix que li recomanen per a fer classes particulars d’anglés a casa dels Park, una família acabalada. Utilitzant el seu enginy, el jove aconseguirà guanyar-se la confiança de la senyora de la casa, i així anirà introduint, a poc a poc, a la resta dels seus familiars en diferents treballs del servei domèstic. Serà el començament d’un engranatge incontrolable, del qual ningú eixirà realment indemne. El pròxim 9 de febrer, “Parásitos” competeix per l’Óscar a la millor pel·lícula, competint amb unes altres ja projectades al cinema local com “1917”, “Joker” o “Mujercitas”