‘Paraules i Dones’ visibilitza la discapacitat intel·lectual amb la funció ‘La casa en la que crecieron’

10 juny 2022|Burjassot

Paraules i Dones

La vesprada va començar amb molta emoció ja que la funció que va estrenar, en la vesprada d’ahir (9-06-2022), l’Associació Teatral Paraules i Dones, va estar dedicada a Vicenta Sánchez, excomponente del grup teatral de Burjassot, morta fa ara un any. Després de les paraules d’afecte i record oferides per la presidenta de Paraules i Dones, Mª Ángeles Hernández, el teló del Centre Cultural Tívoli va pujar per a submergir al públic a “La casa en la que crecieron” Pe i Daniel, els protagonistes d’aquesta història que pretén visibilitzar i normalitzar la discapacitat intel·lectual.

Dirigida per Ana María Castilla, actriu amateur del grup teatral que en aquesta ocasió ha assumit la direcció, la representació va comptar amb la presència de l’alcalde de Burjassot, Rafa García i del regidor de Cultura, Javier Naharros que van assistir juntament amb altres regidores i regidors de la Corporació Municipal. El text, de la dramaturga Deborah Bruce, persegueix visibilitzar la discapacitat intel·lectual des de diferents perspectives, així com despullar-la de qualsevol mena de prejudici o paternalisme.

El nodrit elenc actoral va finalitzar la funció rebent el calorós i tancat aplaudiment d’un Tívoli en peus que els va animar a pensar en la seua pròxima aventura a dalt de l’escenari.