Pare Noel avança la seua visita a Burjassot i estarà en l’AV Mestre Lope aquest cap de setmana

5 desembre 2016|Burjassot

Per a l’AV Mestre Lope-José Carsí i adjacents aquest cap de setmana serà molt especial i màgic, ja que l’entitat burjassotera tindrà el gran plaure i honor de rebre en la seua seu al Pare Noel. La seua figura entranyable ha volgut avançar un poc la seua presència en el municipi per a arreplegar de mans dels xiquets les cartes que, en uns dies, contindran la llista de regals que han demanat per a aquest Nadal.

Pare Noel estarà arreplegant les cartes de totes les xiquetes i els xiquets del barri que es passen per l’AV Mestre Lope, en el carrer Blasco Ibánez, 72 bx, a partir de les 18 hores aquest dissabte 10 de desembre. A aqueixa mateixa hora, i per a tots els assistents, l’entitat prepararà xocolata calenta per a berenar i entrar en calor.

Després d’aquesta activitat, l’AV celebrarà el sopar de Nadal, a partir de les 21:15 hores, aproximadament. Un sopar de tancament de l’any que serà a més especial i festiu, ja que es farà lliurament dels trofeus dels diferents campionats que han desenvolupat al llarg de l’any. El sopar té un preu de 7€ per als socis i de 10€ per als no socis.