Patricia Berzosa presenta el seu llibre “La alegría de vivir. El arte de aprender a amar la vida”

14 abril 2023|Burjassot

Des de 20/04/2023 fins a 20/04/2023

BI- Alegría de vivir

Nova activitat d’animació lectora i foment de la lectura per a les Biblioteques Municipals de Burjassot. En aquest cas, la Casa de Cultura acollirà la presentació del llibre, La alegría de vivir. El arte de aprender a amar la vida, de Patricia Berzosa. La presentació tindrà lloc el dijous 20 d’abril de 2023 a les 19.00 hores.

La novel·la-assaig de Patricia reflecteix la història de moltes persones que, en un determinat moment, creuen que ja han viscut tot el que havien de viure. D’aqueixes persones que pensen que ja saben tot sobre la vida i que no els pot sorprendre. D’aqueixes persones que es van equivocar en pensar això perquè de sobte la vida els sorprén i els mostra com tot podria ser molt diferent quan un canvia la seua manera de mirar-la.

Aquesta és la història de Carmen, una dona de més de 50 anys propietària d’un hostal al poble de Las Negras (Almería) que, després d’enviduar, es veu obligada a plantejar-se de nou la seua vida. Sobretot en relació a la seua manera de ser, d’actuar, de pensar, d’afrontar la vida i, també allò que era l’últim que esperava, en relació a l’amor.

Patricia Berzosa és periodista, Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Cardenal Herrera-CEU, especialitzada en desenvolupament personal i experta en comunicació. Des de fa més de 20 anys treballa en mitjans de comunicació i durant set anys ha codirigit el programa de ràdio Caminant per la Vida, especialitzat en desenvolupament personal.

A més, és formadora en habilitats de comunicació, comunicació per a l’èxit, comunicació assertiva i el poder de la paraula com a eina per a transformació del nostre interior. També ha creat el programa “Connecta amb la teua Llum”, formació orientada a dones per a aprendre a treballar la seua intuïció, la comunicació orientada a l’apoderament personal i la creativitat com a eina de resiliència.

Tota la informació sobre l’autora pot consultar-se en www.patriciaberzosa.com o bé en el seu Instagram @patriciaberzosa.