“Peter y el Dragón” acomiaden la programació d’agost de la Terrassa d’estiu de Burjassot

12 agost 2016|Burjassot

La Terrassa d’Estiu de Burjassot acomiadarà la seua programació cinematogràfica del mes d’agost amb una nova estrena dedicada als més xicotets de la casa. Amb la visita de “Peter y el Dragón”, una pel·lícula fantàstica i d’aventures, que acabarà el mes el cap de setmana del 26 al 28 d’agost. Les sessions seran a les 22:30 hores i el preu únic de l’entrada és de 4€.

“Peter y el Dragón” conta com, durant anys, el senyor Meacham, un vell tallador de fusta, ha fascinat als xiquets de la regió amb els seus contes sobre un feroç drac que resideix en el més profund dels boscos del Nord-oest del Pacífic. Per a la seua filla Grace, que treballa com guarda forestal, aquestes històries no són més que contes per a xiquets… fins que coneix a Peter, un misteriós xiquet de 10 anys que no té família ni llar, i que assegura que viu en el bosc amb un gegant drac verd anomenat Eliott.

A partir d’aquest fil conductor, la pel·lícula oferirà una infinitat d’escenes i accions en les quals la fantasia, la màgia i el món de la il·lusió es donaran cita en cadascuna d’elles.

Per al primer cap de setmana de setembre, i com a tancament de la Terrassa d’Estiu 2016, es projectaran dues pel·lícules, els dies 1 i 2 de setembre, Café Society i els dies 3 i 4, Cuerpo de Élite.