Pinocho torna a la pantalla del cinema Tívoli

15 octubre 2020|Burjassot

Des de 17/10/2020 fins a 18/10/2020

Pinocho

El cinema Tívoli de Burjassot ofereix als espectadors i espectadores, aquest cap de setmana, noves oportunitats per a gaudir de “Pinocho”, una innovadora pel·lícula d’acció real en la qual el director Matteo Garrone actualitza el clàssic conte protagonitzat per un xiquet de fusta que somiava amb ser de veritat. Així, Pinocho, protagonitzada pel Roberto Benigni en el paper de l’entranyable Geppetto, tindrà les seues projeccions al cinema Tívoli, el dissabte 17 d’octubre, a les 19h i el diumenge 18 d’octubre en dues sessions, a les 16:30h i a les 19:30h.

Garrone ha aconseguit una adaptació d’un dels contes populars més famosos de la literatura popular italiana, el Pinocho de Collodi, en la qual una titella de fusta que volia ser un xiquet de veritat va haver d’aprendre a sobreviure en un món profundament degradat en el qual no hi havia lloc per a la innocència i la puresa.

Les entrades per a gaudir de les estrenes més actuals al cinema de Burjassot tenen un preu únic de 4 euros i es recomana adquirir-les amb antelació, per via telemàtica. Si s’opta per la compra en taquilla, aquesta està oberta des d’una hora abans de l’inici de la projecció. El Centre Cultural Tívoli té activat el protocol de mesures sanitàries contra la COVID-19.

Les pròximes estrenes que arribaran al cinema *Tívoli, la setmana que ve, del 24 al 25 d’octubre, són l’espanyola “Explota Explota” i “Como perros y gatos 3”.