Pintem el Pati de Les Sitges?, nova activitat per als més menuts de la casa

3 abril 2020|Burjassot

PostalSilos bn copia

L’Ajuntament de Burjassot vol que els més menuts de la casa, i els no tan menuts, continuen coneixent el patrimoni del municipi i, per què no, donar-li un altre aire o, més ben dit, un altre color; sí, sí…un altre color, deixant que la seua imaginació faça que el Pati de Les Sitges es pinte de taronja, blau o verd, que els pilons porten purpurina o teixits tipus patchwork…que tot el conjunt arquitectònic ens mostre bonics colors i que l’Ermita de Sant Roc lluisca diferent.

Aquesta és la nova activitat que proposa el Consistori perquè els dies de confinament a casa siguen més suportable i, alhora, aprofiten per a conéixer una mica millor el monument més emblemàtic de Burjassot. Per això, l’Ajuntament ha penjat en el seu web i ha compartit en les seues xarxes socials una POSTAL molt divertida en la qual el Pati de Les Sitges és el protagonista indiscutible. Pati que es podrà acolorir, juntament amb la resta d’elements que el componen, com l’Embarronat, la façana de l’Ermita de Sant Roc o la creu ubicada al centre del pati.

A més, tots els dibuixos que pinten les xiquetes i els xiquets de Burjassot s’exposaran a la Casa de Cultura en una exposició molt especial en la qual es donarà les gràcies a tots ells, no sols per les seues genials obres d’art sinó, també, pel seu comportament exemplar durant el confinament que estan vivint. Per aquest motiu, és molt important que es guarden tots els dibuixos que es creen perquè, una vegada passat aquest estat d’alarma, pengen de la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura. Arribat el moment, es donarà la informació sobre com fer-los arribar a l’Ajuntament.

Des del Consistori, s’espera que tota la família gaudisca d’aquesta nova activitat creativa en la qual, a més d’aprendre una miqueta més sobre Les Sitges, tindrà l’oportunitat de personalitzar-los al seu gust. Segur que es creeen grans obres d’art!