Plujosa i joiosa Carrera i Marxa de Burjassot contra el càncer

5 desembre 2016|Burjassot

El debut de Burjassot en el Circuit Run Cancer va estar passat per aigua, és veritat, però la pluja no va aconseguir frenar a la marea d’il·lusió que ahir va discórrer, pas a pas i gambada a gambada, pels carrers del municipi, en la I Carrera i Marxa de Burjassot contra el càncer. El dia clarejava plovent, però tota l’organització de la carrera va continuar endavant, des de primera hora, gràcies a l’obstinació de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot que, al febrer, va anunciar que la localitat s’havia sumat al Circuit Provincial AECC València contra el Càncer.

Des de les 9h, tot estava llest perquè una hora més tard, a les 10h, el rellotge començara a sumar minuts, els corredors a córrer i els marxadors a caminar. La carrera i marxa, amb un recorregut total de 5 quilòmetres, va comptar per a la seua perfecta celebració amb el treball de nombrosos voluntaris i voluntàries, a més de la feina exercida per la Policia Local de Burjassot i Protecció Civil.

El resultat d’aquesta primera presència de Burjassot en el Circuit Run Cancer es va saldar amb un total recaptat, mitjançant les inscripcions tant per a la carrera com per a la marxa, de 4.740 euros; un import que, com sempre, anirà íntegrament destinat a seguir lluitant contra la malaltia. En la imatge, el regidor d’Esports i de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero sosté el cartell amb l’import recaptat, en companyia de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot.