Premi María Moliner per al projecte d’Animació Lectora de Burjassot

5 octubre 2023|Burjassot

Logotipo de la Campaña María Moliner

La Biblioteca Municipal de Burjassot està d’enhorabona. Recentment, el seu projecte d’Animació Lectora, ‘La lectura ens uneix’, ha sigut premiat pel Concurs de Projectes de la XXIII Campanya d’Animació Lectora “María Moliner”.

El Ministeri de Cultura i Esport, a través de la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), ha premiat el projecte burjassoter com un dels millors d’animació a la lectura dirigit a la ciutadania. Així, l’Ajuntament de Burjassot ha rebut un premi en metàl·lic de 2.772,22€ destinat a adquirir, principalment, lots de llibres.

El projecte presentat per Burjassot ha sigut únic i global, incloent-hi les activitats que s’han realitzat amb els diferents col·lectius, les entitats que han col·laborat amb la biblioteca, les accions per a la integració social de la biblioteca en el municipi, la participació dels veïns, així com la difusió de les activitats.

Per tot això, el projecte de Burjassot es troba situat dins dels 370 millors a nivell nacional i entre els 23 millors projectes de la província de València.