Preparats els cursos d’anglés de l’Aula d’Estiu de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut

21 maig 2018|Burjassot

cursos Aula Verano 2018

Aquest estiu, aprendre anglés serà encara més fàcil a Burjassot ja que, des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, donen l’oportunitat, un any més, d’apuntar-se a l’Aula d’Estiu a totes aquelles persones que vulguen preparar-se per als exàmens oficials d’anglés.

L’Aula d’Estiu enguany ofereix dos cursos: el de preparació per a l’examen oficial del First Certificate (FCE), que es desenvoluparà del 25 de juny al 27 de juliol, els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 11.30 hores i el curs de preparació per a l’examen Preliminary English Test (PET), a desenvolupar en aquestes dates, els dilluns, dimecres i divendres de 12 a 13.30 hores.

En tots dos casos el preu és de 50€, les places són limitades i les matrícules poden fer-se efectives des del dimarts 22 de maig a través de la seu electrònica de l’IMCJB, o bé de manera presencial en el Servei d’Info de la Casa de Cultura. En aquest segon case, és necessari sol·licitar cita prèvia, a través d’aquesta seu electrònica.

En tots dos casos, és requisit haver cursat el FCE o el PET en l’IMCJB en el curs 2017/2018 o bé tindre un nivell d’intermedi alt o intermedi, respectivament. En el cas de família nombrosa, hi haurà un descompte del 50 % en el preu i, per a obtindre el certificat d’assistència, és necessari assistir al 80 % de les classes.