Prevenció de la intolerància i els delictes d’odi a Burjassot

10 novembre 2017|Burjassot

Des de 16/11/2017 fins a 16/11/2017

charla-taller 16 noviembre

Dins de les accions per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que se celebra el pròxim 25 de novembre, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, Espai Dona, dirigit per la regidora d’Igualtat, Lluna Àrias, ha programat per a dijous que ve 16 de novembre una xerrada-taller al costat de Moviment contra la intolerància.

En aquesta ocasió es tracta d’una Jornada per a la prevenció de la intolerància i els delictes d’odi que tindrà lloc a partir de les 19 hores en la Casa de Cultura del municipi. Amb entrada gratuïta, des d’Espai Dona es convida tant a les entitats socials de Burjassot com a les seues veïnes i veïns al fet que participen en la mateixa, ja que es tractaran temes de gran importància.

La jornada té com a objectius afavorir la construcció de la formació en valors d’igualtat i respecte a altres realitats i els delictes d’odi, proporcionar a les persones implicades en entitats socials i juvenils la formació adequada, comprendre i identificar que els delictes d’odi i acostar a les persones participants, quins són els recursos existents en els àmbits sanitari, legal, policial i educatiu.

En la xerrada-taller es fomentarà la interacció de les participants amb la finalitat d’afavorir la confrontació i modificació de punts de vista, la coordinació d’interessos, la presa de decisions col·lectives, l’ajuda mútua i la superació de conflictes mitjançant el diàleg i la cooperació. Tot açò, amb una metodologia didàctica i participativa.