Primer Mercat Solidari en l’Antic Mercat de Burjassot

26 febrer 2019|Burjassot

I Mercado solidario 3-03-2019

L’Antic Mercat de Burjassot albergarà, el diumenge 3 de març, la celebració del I Mercat Solidari, que estarà obert al públic entre les 10h i les 17h.

Així, a les 10h, tindrà lloc l’obertura del Mercat Solidari, amb l’actuació de la Batukada Raízes. Diverses associacions, col·lectius, moviments i ONG muntaran les seues pròpies parades amb informació i articles a la venda. També haurà una parada de menjar i begudes per a prendre un refresc o un aperitiu durant la visita al Mercat.

A més, a les 12h, tindrà lloc l’actuació de la companyia “Titelles en peu”, que representarà l’obra “Tarde de toros en Fuerte Varqueros”. A les 13.30 h, se celebrarà una rifa solidària, la recaptació de la qual, així com la recaptació de diverses associacions, es destinarà a diversos projectes socials.

Entre les associacions i col·lectius que participen en aquest I Mercat Solidari estan AFIVAN, ALANNA, PAH, AMANECER, LAS SILLAS DE LA CALLE, CAFÉ VIOLETA, MAREA AZUL SOLIDARIA, AMIGOS DE LA CALLE, SEMBRANT CAMÍ, VALÈNCIA ÉS REFUGI, ARTESANES MARIAN MARCO I PARASHAKTI.