Protecció Civil recull les màscares que repartirà, demà i el dimarts, obligatòries per a desplaçar-se en transport públic

3 maig 2020|Burjassot

Aquest matí de diumenge, voluntaris i voluntàries de Protecció Civil- Burjassot han recollit les mascaretes remeses per Delegació de Govern, les quals es repartiran demà i el dimarts 5 de maig, en les estacions de metro, tramvia i autobús del transport públic.

Les mascaretes seran repartides per agents de la Policia Local, la Policia Nacional i Protecció Civil, des de les 7 h a les 10 h i des de les 14 h a les 16 hores. Les mascaretes s’entregaran a les persones que es desplacen en transport públic per a treballar ja que, a partir de demà dilluns 4 de maig, el seu ús és obligatori en el transport públic.

Si el desplaçament al treball és en el vehicle particular, amb moto, o caminant, les mascaretes NO són necessàries, segons les instruccions del Ministeri. Dins dels centres de treball són les empreses les que han de facilitar el material necessari als seus empleats.

En els desplaçaments col·lectius proporcionats per les empreses, seran aquestes les que hagen de garantir les mesures de seguretat necessàries. En qualsevol cas, es recorda que cal tindre sempre presentes les mesures bàsiques d’autoprotecció i mantindre la seguretat de distància de dos metres.