Publicades les bases per a la sol·licitud de huit llocs vacants en el Mercat Extraordinari dels dissabtes

7 març 2018|Burjassot

mercado ambulante

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha publicat les bases per a la sol·licitud de huit places vacants que han quedat en el Mercat Ambulant dels dissabtes, aprovades per Junta de Govern del 5 de març de 2018, de conformitat amb l’Ordenança reguladora de la venda no sedentària.

Les persones interessades hauran de presentar les seues sol·licituds per registre d’entrada en l’Oficina del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament. El termini de presentació de les sol·licituds serà del 9 de març al 4 d’abril de 2018, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Els huit llocs vacants són de 4 metres i s’haurà de sol·licitar la preferència d’aquests per ordre al seu interès. Les bases estableixen que queden excloses les sol·licituds de productes d’alimentació o similars d’acord amb el Capítol VI de l’Ordenança Municipal de venda no sedentària.

Si es produïren vacants durant el període d’adjudicació s’ampliarà aqueix nombre i si resultara que es presentaren més sol·licituds que places a adjudicar, es crearà una borsa d’aquestes per a poder participar en el mercat extraordinari de “al fallo”

Tant les bases com l’imprès de sol·licitud de plaça així com el document de barem de mèrits poden consultar-se i descarregar-se ACÍ.