Quaranta alumnes del programa “Conecta Joven” finalitzaran el curs el 30 de juliol

29 juliol 2015|Burjassot

Durant el mes de juliol, l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, a través de l’Agència Jove, ha desenvolupat, un any més, el programa de formació “Conecta Joven”, oferint cursos gratuïts d’informàtica bàsica a totes les persones, majors sobretot, que fins ara no havien tingut accés a l’aprenentatge, en matèria de Noves Tecnologies.
Aquest estiu, han sigut 41 els alumnes matriculats en el programa “Conecta Joven”. Alumnes que, amb l’ajuda dels seus professors, joves voluntaris de l’Agència Jove, han aprés a familiaritzar-se amb els ordinadors, ratolins i teclat, així com a usar diferents programes informàtics com el Microsoft Office Word i el Paint, entre uns altres. A més, els alumnes han aprés a navegar per Internet arribant a crear comptes de correu electrònic o endinsant-se en xarxes socials com Facebook.
El programa “Conecta Joven” arribarà a la seua fi dijous que ve 30 de juliol, a les 12 h, amb l’esperat lliurament de diplomes als alumnes que han participat en aquesta iniciativa que l’IMCJB proposa, cada any. L’acte de lliurament de diplomes, que comptarà amb la presència de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, tindrà lloc en la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura.
“Conecta Joven” és una iniciativa de formació intergeneracional impulsada des de la Fundació Esplai, a la qual l’IMCJB porta adherit des de 2010. Amb aquesta experiència, es pretén acostar a les persones més majors o a aquelles que no han tingut accés per altres motius al món de la informàtica de manera divertida i entretinguda, connectant generacions. En la present edició, tant alumnes com joves voluntaris asseguren haver aprés uns d’uns altres, un dels objectius d’aquest projecte.