Reunit el Comité Tècnic contra la violència de gènere de Burjassot

28 gener 2019|Burjassot

PLB- Reunión Espai Dona enero 2019

La setmana passada va tindre lloc la reunió trimestral del Comité Tècnic contra la violència de gènere de l’Ajuntament de Burjassot. En aquest comité tenen representació totes les àrees encarregades de treballar contra la violència sobre les dones i sobre els menors de la casa, com són els Serveis Socials de l’Ajuntament de Burjassot; la regidoria d’Igualtat, que dirigeix Lluna Àrias, a través d’Espai Dona; la regidoria d’Educació, que dirigeix Olga Camps, els centres de salut, Formació i Ocupació, a través de CEMEF, dirigit per Roc Senent, així com representants de la Policia Nacional i de la Policia Local, col·lectiu que dirigeix el regidor Manuel Pérez Menero.

En aquestes reunions es tracten, en primer lloc, els casos urgents, però també es preparen futurs tallers i diferents iniciatives orientades a la prevenció.

A l’Ajuntament de Burjassot, a través d’aquest comité, totes els agents implicats en assumptes relacionats amb la violència de gènere treballen i col·laboren coordinats, com a millor manera per a abordar els problemes derivats d’aquest tipus de violència, per a intentar aportar solucions i per a atendre correctament les víctimes.