Reunió a Burjassot amb el Fons Valencià per la Solidaritat

9 novembre 2020|Burjassot

Fons Valencià per la solidaritat

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Burjassot ha rebut la visita del Fons Valencià per la Solidaritat, entitat sense ànim de lucre de la qual el municipi és soci des de l’any 1998. La trobada de totes dues entitats s’ha produït entre la regidora d’Educació, Manuela Carrero i Esteve Ordinaña, gerent del Fons Valencià per la Solidaritat.

La trobada ha servit per a conéixer els projectes en els quals actualment es troba treballant actualment el Fons Valencià així com per a estudiar les maneres amb què Burjassot pot participar en aquests. A més, amb motiu del 25 aniversari del Fons Valencià per la Solidaritat, Esteve Ordiñana ha fet lliurament a l’alcalde de Burjassot d’una il·lustració signada per Manolo Boix que representa a una toquillera de l’Equador lluint un dels característics barrets elaborats artesanalment amb palla toquilla i declarats per la UNESCO com a Patrimoni Cultural immaterial de la Humanitat.

El Fons Valencià per la Solidaritat és l’associació dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a la cooperació al desenvolupament. Sense ànim de lucre, els seus membres són ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana de totes les formacions polítiques. El Fons Valencià per la Solidaritat es va constituir, fa 25 anys, per a contribuir al desenvolupament dels països empobrits, realitzant labors de sensibilització en la societat valenciana, des de l’àmbit local, dels problemes que pateixen aquests països. Així mateix, realitza i finança projectes de cooperació i sensibilització amb les aportacions econòmiques que cada any fan els ajuntaments socis del Fons, unes aportacions que constitueixen un fons econòmic que serveix per a executar els diferents projectes que es van aprovant.