Reunions de dos nuclis de convivència a les cases i de fins a sis persones en espais públics, entre les noves mesures sanitàries

9 abril 2021|Burjassot

Nuevas medidas 8-04-2021

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la pròrroga, durant 15 dies més, de la majoria de restriccions en vigor per a contindre la pandèmia de COVID-19, però ha avançat que s’introduirà una flexibilització en les condicions per a les reunions socials així com per a visita a les residències de persones majors immunitzades.

Així, en l’àmbit privat, és a dir, dins de les cases, es permetrà la reunió de dos grups de convivents. A més, en l’àmbit públic, s’amplia de quatre a sis el nombre màxim de persones que es podran reunir. Aquesta flexibilització implica que les taules de bars i restaurants també podran ser de fins a sis persones i que la pràctica d’activitats esportives també es podrà realitzar en grups de fins a sis participants.

D’altra banda, s’han introduït noves mesures parar facilitar les visites a les residències de persones majors, amb l’objectiu d’adaptar-se a la situació actual, amb la immunització del 100% de residents i de la pràctica totalitat de professionals sanitaris.

Aquestes noves mesures entraran en vigor aquest dilluns, 12 d’abril, i estaran vigents fins diumenge que ve, 25 d’abril. La resta de restriccions, entre elles el tancament perimetral de la Comunitat i la limitació de la mobilitat nocturna entre les 22.00 i les 6.00 hores, queden prorrogades almenys durant 15 dies més.