Revisió gratuïta de la pell i xarrada sobre l’etiquetatge dels aliments, pròximes cites proposades per la Junta Local contra el Càncer

13 juny 2017|Burjassot

Des de 14/06/2017 fins a 15/06/2017

etiquetado alimentos

Una de les línies de treball de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot és conscienciar a la població sobre la importància de la prevenció, és a dir, fomentar hàbits saludables que, dins d’allò que està en la nostra mà, ajuden a mantenir allunyada la malaltia del nostre organisme. En aquest sentit, la Junta Local contra el Càncer de Burjassot té programades dues cites interessants, per a aquesta mateixa setmana.

La primera d’elles serà el dimecres 14 de juny, en la Plaça de l’Ajuntament. Com és habitual des de fa alguns anys, arribat l’estiu, arriba també la campanya solar de la Junta Local contra el Càncer, que ofereix l’oportunitat als ciutadans i ciutadanes de sotmetre’s a una revisió gratuïta de la pell. Així, entre les 10h i les 13:30h, una unitat mòbil estarà situada en la Plaça de l’Ajuntament, amb un dermatóleg de l’AECC que estara realitzant revisions de pell durant tot el matí. Paral·lelament, la Junta Local contra el càncer vol incidir en la importància de protegir-se del sol, sobretot, a l’estiu. L’exposició inadequada al sol pot causar alteracions en la pell i pot ser el desencadenant de malalties greus.

D’altra banda, la Junta Local contra el Càncer de Burjassot ha organitzat una nova xarrada informativa, que tindrà lloc el dijous 15 de juny, a partir de les 18:30h, en la Casa de Cultura. Impartida per Bàrbara Gómez Taylor, Doctora en Farmàcia i Graduada en nutrició i dietètica humana, en aquesta ocasió la xerrada versarà sobre la importància de saber interpretar les etiquetes dels aliments que adquirim en el supermercat per a, d’aquesta manera, completar una llista de la compra més saludable i lliure de productes excessivament processats. Saber interpretar la informació que conté l’etiquetatge pot ajudar notablement a menjar millor i, com a conseqüència, a treballar en la prevenció d’una malaltia com és el càncer.

La xarrada tindrà lloc en la Sala d’Audiovisuals de la Casa i l’entrada és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament.