Rosa María Álvarez i el seu “Sueño de colores” protagonitzaran la nova exposició de la Casa de Cultura

17 juliol 2019|Burjassot

Des de 16/09/2019 fins a 27/09/2019

Cartel Expo Mi sueño en colores septiembre 2019

La Casa de Cultura de Burjassot acollirà, del 16 al 27 de setembre, la primera exposició de l’artista valenciana Rosa María Álvarez. La col·lecció, que ha sigut batejada per la seua autora com “Mi sueño de colores”, es compon d’una trentena d’obres pictòriques i de peces de socarrat, un tipus de ceràmica típica de València. La mostra s’inaugurarà el dimarts 17 de setembre, a les 19h.

Segons explica Álvarez, el nom de la col·lecció fa referència, tant a la tècnica de les obres com al valor sentimental que té per a ella aquesta exposició. “Mi sueño”, perquè un dels seus objectius de joventut sempre va ser tindre l’oportunitat d’exhibir les seues obres i mostrar-les al gran públic. “De colores”, per la intensa pigmentació que protagonitza les seues pintures i que les caracteritzen, fent d’ella un segell inconfusible de l’autora.

L’exposició és, a més, una bona oportunitat de veure els fruits dels tallers que s’imparteixen a la Casa de Cultura de Burjassot. Fa uns anys, Rosa María Álvarez es va iniciar en la ceràmica precisament en un dels cursos impartits des de l’IMCJB. Ara, ha aconseguit fer realitat el seu anhel d’exposar les seues pintures i ceràmiques, unes obres que no deixaran indiferents als visitants que decidisquen acostar-se a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura.