Ruta pels “Racons furtius” de Burjassot que Estellés va plasmar en la seua obra

16 març 2018|Burjassot

Des de 24/03/2018 fins a 24/03/2018

Racons furtius

Dissabte que ve 24 de març, a Burjassot se celebrarà una ruta literària dedicada a la figura del poeta Vicent Andrés Estellés. Amb el nom de Racons furtius, AVIVA Burjassot, l’Agència de Promoció del Valencià, dirigida per María Viu, ha organitzat aquesta activitat, emmarcada també en els diferents actes d’homenatge al poeta que s’estan celebrant amb motiu del 25 aniversari de la seua mort, baix el nom d’Estellés: 25 anys sense el poeta.

Racons furtius és una ruta per espais i llocs especials de Burjassot que planteja un recorregut a peu a través dels poemes i les memòries del poeta en llocs diferents o poc coneguts de la ciutat en relació a la poètica estellesiana. Faran de guies Isabel i Vicent Anyó, néts del poeta, l’historiador Roberto Blanes i el mestratge de Joan Alabau, de l’Associació Amics de Sant Roc. A més, les diferents parades s’amenitzaran amb les cançons interpretades en directe per Pau Miquel Soler, del grup Arthur Caravan, o de la cantautora Maria Faubel. 

La ruta eixirà, a les 10h, des de la Vila senyorial de San José, al costat de l’estació de metro de Burjassot fins al Castell, seu del Col·legi Major Sant Joan de Ribera. Allí, els participants en la ruta podran visitar la torre del castell i gaudir de les vistes que aquesta ofereix, passant per l’insòlit forn “la trabucà”, entre altres llocs. Per a finalitzar la ruta, se celebrarà un dinar en honor a Estellés, amb plats típics de cuina valenciana.

Per a poder participar en la ruta Racons Furtius cal confirmar assistència en el telèfon 666 46 92 73 i/o en el correu electrònic aviva@ayto-burjassot.es .

Més informació en AVIVA Burjassot.