Salvador Varea, professor del Col·legi Joan XXIII, viatja a Lille dins del programa europeu Erasmus+

9 març 2020|Burjassot

Colegio Juan XXIII- Proyecto Erasmus +

El professorat del col·legi Joan XXIII continua formant-se i desenvolupant diferents iniciatives dins dels programes europeus Erasmus+. Bon exemple d’això és el viatge que ha realitzat en aquests dies Salvador Varea, professor del centre, fins a la ciutat francesa de Lille.

Tal com han assenyalat des del centre educatiu burjassoter, els objectius d’aquest viatge van ser conéixer l’entorn empresarial de França, la realització d’una pràctica Jobshadowing en l’empresa Norauto de Lille i l’establir contactes i signar convenis amb empreses franceses, perquè alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior d’Administració i Finances puguen realitzar en aquest país les FCT.

A ells s’uneix també que Salvador va tindre l’oportunitat d’observar el sistema educatiu francés en nivells “equivalents a la nostra formació professional, en la família d’Administració i Finances”. Aquesta iniciativa, que ha sigut molt gratificant, “fa que el nostre centre, igual que la població de Burjassot estiga present a nivell europeu”, tal com han remarcat fonts del centre.