Sant Roc visitarà els barris de Burjassot del 4 al 10 d’agost

21 juliol 2016|Burjassot

La Clavaria de Sant Roc 2016, encapçalada per Miguel Gómez, comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, ja ho té tot preparat perquè, a partir del dijous 4 d’agost, el Patró de Burjassot, Sant Roc, visite els barris del municipi en els tradicionals trasllats del sant. Trasllats que també arribaran a les comissions falleres del municipi i a diferents entitats festives.

A més, com el passat any, la Clavaria ha programat, després de cada trasllat i on acabe el mateix, una discomòbil perquè tots els barris gaudisquen de les festes.

Així, els trasllats començaran el 4 d’agost a les 20 hores, eixint des de l’Ermita de Sant Roc. Aquest dia el sant recorrerà diferents barris fins a arribar a la parròquia de Sant Miquel, visitant en el camí les comissions falleres de la Plaça del Pouet i Mariano Benlliure, a més de la Residència San José. A les 23 hores tindrà lloc la primera discomòbil en el pàrquing del Pouet.

El 5 d’agost a les 20 hores serà l’eixida del patró des de la parròquia de Sant Miquel fins a la parròquia de la Nativitat. Aquest dia es visitarà les comissions falleres de Cristóbal Sorní i Espartero. La discomòbil d’aquest dia tindrà lloc a les 23 hores en l’aparcament de les Palmeres.

El tercer dia de trasllats, el dissabte 6 d’agost, serà especial, ja que tindrà lloc, a les 19 hores, en la Parròquia de la Nativitat, posteriorment, traslladar al sant fins a la parròquia del Sagrat Cor, visitant les Falles Llibertat i Domingo Orozco. En aquest dia, els espectacles de nit es traslladaran fins a la plaça de l’Ajuntament on es posaran en escena els musicals Arrels i El Libro Mágico, aproximadament a les 23 hores.

En l’equador dels trasllats, el diumenge 7 d’agost, el trasllat s’iniciarà en la parròquia del Sagrat Cor, visitant, abans d’arribar a la parròquia de San José Obrero, el Barri de les 613 Vivendes, Santa Gemma, l’Associació Andalusa Al Andalus 25 i les comissions falleres d’Isaac Peral i Pi i Margall. La discomòbil tindrà lloc en l’Av. Pi i Margall.

La parròquia de San José Obrero serà el punt de partida del trasllat del 8 d’agost que, a partir de les 20 h, portarà al sant a les comissions falleres de María Ros i Nàquera, finalitzant en la parròquia de Santíssima Trinitat. La discomòbil aquesta nit se celebrarà a les 23 hores en l’aparcament de l’estació del metro de Burjassot-Godella.

El penúltim dels trasllats, el 9 d’agost, portarà al sant des de la parròquia de la Santíssima Trinitat fins a la parròquia de Sant Joan de Ribera, visitant les comissions de Mestre Lope i Mendizábal. Eixa nit, la discomòbil serà, sobre les 23h, al carrer Josep Carsí. 

El 10 d’agost es posarà el punt i final als trasllats del 2016 amb l’eixida del sant a les 20 h des de la parròquia de Sant Joan de Ribera per a visitar la Llar Sequera i la Falla Fermín Galán, en el seu camí fins a arribar a l’Ermita de Sant Roc. Aquesta nit, la discomòbil serà en la plaça de l’Ajuntament, també a les 23 hores.