‘Scream’ i la reposició de ‘Canta 2’ tanquen la programació de gener en el cinema Tívoli

19 gener 2022|Burjassot

Des de 28/01/2022 fins a 30/01/2022

Scream

Acaba gener i sembla que la costera pròpia del primer mes de l’any se suavitza si, durant el seu últim cap de setmana, la cartellera del Tívoli penja dues bones propostes de cinema per a poder veure sense eixir de Burjassot. Així, tant el 28 com el 30 de gener, els espectadors i espectadores podran gaudir, si no ho van fer abans, de la reposició de ‘Canta 2’, així com del nou lliurament de ‘Scream’. Durant les pròximes setmanes, no hi haurà sessions de cinema els dissabtes perquè el Centre Cultural Tívoli es troba albergant la celebració de les presentacions falleres de les comissions de Burjassot.

La cinquena pel·lícula de la saga de terror iniciada per Wes Craven, ‘Scream’, ha arribat a les cinemes, 25 anys després de l’estrena del primer lliurament, comptant de nou amb el protagonisme de Neve Campbell i sota la direcció de Matt Bettinelli-Colpin. El film, no recomanat per a menors de 16 anys, tindrà les seues projeccions en el cine Tívoli el divendres 28 de gener, a les 22.30 h i el diumenge 30 de gener.

En la trama del nou de ‘Scream’, vint-i-cinc anys després que una sèrie de brutals assassinats commocionara el tranquil poble de Woodsboro, un nou assassí s’ha posat la temuda màscara de ‘Ghostface’ i comença a perseguir un grup d’adolescents per a ressuscitar els secrets del mortífer passat del poble.

Com a contrapunt divertit als esglais de ‘Scream’, el cinema Tívoli reposa la pel·lícula musical d’animació ‘Canta 2’, que es projectarà el divendres 28, a les 19.30 h i el diumenge 30 de gener, a les 16: 30 h.

En el nou lliurament de la reeixida franquícia de Ilumination, després de l’èxit aconseguit per Buster Moon en el seu teatre local, arriba el moment de mostrar les seues habilitats musicals en altres llocs. El grup espera poder actuar en el teatre més prestigiós de la capital: The Crystal Tower Theatre. No serà fàcil arribar fins allí, perquè han de demostrar el que valen i impressionar a Jimmy Crystal, un home egòlatra, poderós i que regna en el món de l’entreteniment.

A través d’http://cultura.burjassot.org/ es poden consultar els horaris de projecció de totes les pel·lícules, així com adquirir les entrades telemàticament, a un preu únic de 4 euros. També es poden adquirir les entrades en taquilla des d’una hora abans de l’inici de la projecció. El protocol COVID-19 actual al cinema Tívoli obliga a presentar el certificat COVID abans d’accedir a l’edifici, així com a l’ús de la mascareta durant tota la pel·lícula, a excepció de quan s’estiga consumint menjar o beguda.