S’obri el termini per a la sol·licitud de set places vacants en el Mercat Extraordinari dels dimecres

29 setembre 2017|Burjassot

Dilluns que ve 2 d’octubre, quedarà obert el termini per a la sol·licitud de set places vacants del Mercat Municipal Extraordinari dels dimecres de Burjassot. La regidoria de Promoció Econòmica, que dirigeix Roc Senent, ha publicat les bases per a l’adjudicació d’aquestes places, així com els criteris de baremació i la instància de sol·licitud. Aquests documents es poden consultar en el Portal de Transparència i en el Tauler d’anuncis del Consistori.

Les persones interessades a optar a una d’aquestes set places vacants, poden formalitzar la seua sol·licitud per Registre d’Entrada de l’Ajuntament, fins al pròxim 25 d’octubre. En aquesta convocatòria, queden excloses les sol·licituds de productes d’alimentació o similars.

Les persones interessades podran presentar les instàncies per a sol·licitar ser adjudicatari, en l’Oficina del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Burjassot (Plaza Emilio Castelar, 1). Tota la documentació a presentar al costat de la instància de sol·licitud es pot consultar en les bases de la convocatòria, on també s’explica el procediment d’adjudicació.