Setmana d’intensa activitat per a les Biblioteques Municipals

22 gener 2020|Burjassot

Des de 29/01/2020 fins a 31/01/2020

Terra alta

L’última setmana de gener serà d’intensa activitat per a les Biblioteques Municipals de Burjassot. Activitats que tindran lloc els dies 29, 30 i 31 de gener.

La Biblioteca Infantil acollirà la primera activitat de la setmana, el dimecres 29 de gener en la qual es commemorarà el “Dia escolar de la no violència i la pau”. Serà a les 18.00 hores quan la tècnic encarregada de l’activitat reunirà els participants en la catifa blava on s’obrirà un xicotet debat sobre l’animació perquè els més menuts expressen la seua opinió o experiència sobre alguns dels conflictes que es donen en el seu entorn. L’activitat finalitzarà amb el repartiment de dibuixos sobre la Pau per a acolorir.

Un dia més tard, el 30 de gener, i com cada últim dijous de mes, tindrà lloc una nova edició del Mercat del Bescanvi en el qual, com és habitual, es donarà l’oportunitat a les veïnes i els veïns de Burjassot de canviar els llibres que ja han llegit per aquells que volen descobrir. El Mercat del Bescanvi serà de 17.30 a 19.00 hores en la planta baixa de la Casa de Cultura.

I, per a finalitzar la setmana i el mes, el divendres 31 de gener a les 19.00 hores serà la sessió del Club de Lectura que, aquest mes, estarà dedicada a l’obra de Javier Cercas, “Terra Alta”, guanyadora del Premi Planeta 2019.

Per al mes de febrer, l’equip de Biblioteques Municipals, ja està treballant en noves animacions i activitats de foment de la lectura per a totes les edats.