Sergio Martínez Ballesteros dóna el tret d’eixida a les Festes Patronals de Burjassot

31 juliol 2017|Burjassot

Pregón

Burjassot ha donat per iniciades les seues festes patronals, en honor a Sant Roc, amb el tradicional pregó que, enguany, ha sigut a càrrec del burjassoter i exjugador del Levante UD, Sergio Martínez Ballesteros.

La nit va començar, en la plaça de l’Ajuntament, amb un espectacle de llum i color que va il·luminar la façana del Consistori amb diferents tonalitats al ritme de la música. Un espectacle senzill, dinàmic i molt sorprenent que va arrancar els aplaudiments de tots els presents. Després del mateix, Sergio Martínez Ballesteros, acompanyat de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, del Clavari Major de Sant Roc, José López Tercero, i del regidor de Festes, Manuel Pérez Menero, es van situar en la balconada de l’Ajuntament per a donar la benvinguda a la ciutadania.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, va donar les gràcies a totes les entitats festives, especialment a la Clavaria de Sant Roc 2017, per fer possible “els dies de festa que viurà Burjassot, en els quals les nostres tradicions estaran presents en cada racó del nostre poble”. Per la seua banda, Ballesteros va destacar la il·lusió que li feia ser el pregoner, ja que “vaig nàixer i em vaig criar a Burjassot i, encara que la vida m’ha portat a altres parts del món, he portat el nom de Burjassot allà on hi he anat”, a més, va desitjar “unes grans festes a tot el poble”.

La nit es va tancar amb l’animació de Wild Monsters i amb una discomòbil de la qual van gaudir tots els presents.