Silenci a Burjassot davant l’últim assassinat d’una dona per violència masclista

27 setembre 2022|Burjassot

Hui dimarts 27 de setembre de 2022, a les 12 h, membres de la Corporació Municipal, així com treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Burjassot s’han concentrat a les portes del Consistori per a guardar un minut de silenci, en senyal de condemna cap a l’últim assassinat confirmat per violència masclista, que ha costat la vida a una dona en la localitat alacantina de Benidorm. Per part seua, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, hui en matí de treball en la seu de la Diputació de València, ha guardat silenci en la Plaça de Manises.

La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ha confirmat el crim masclista d’aquesta dona, de 67 anys d’edat, el cadàver de la qual va ser trobat aquest diumenge en una vivenda de Benidorm, quan anaven a notificar-li la mort de la seua parella en accident de trànsit.

Amb aquest assassinat masclista, el nombre de dones assassinades per violència de gènere a Espanya ascendeix a 31 en 2022 i a 1.161 des de 2003. La víctima no tenia fills menors d’edat i no existien denúncies prèvies per violència de gènere contra l’home.