Sonia i les dones majors de la seua família són les protagonistes del quart episodi d’un “Burjassot para taula” amb arrels manxegues

26 octubre 2018|Burjassot

Sonia Castella La Manxa

Al quart episodi de “Burjassot para taula”, la protagonista és Sonia, una burjassotera amb arrels manxegues, qui explica com preparar un dels plats típics del poble d’origen dels seus familiars, El Salobral. Sonia compta amb l’ajuda de la seua iaia per a cuinar un ajo de harina, un plat senzill però contundent de la cuina manxega.

En aquest nou episodi, “Burjassot para taula” fa un viatge cap als costums manxecs, punt d’unió amb molts dels habitants de Burjassot, els quals també comparteixen eixes arrels. Així, amb aquesta recepta cuinada per Sonia, es descobreix la riquesa de la cuina tradicional manxega, que empra aliments quotidians per a preparar unes elaboracions senzilles, però que no deixen indiferent a ningú.

A la web d’AVIVA es trobar un apartat específic per a aprendre valencià i també la recepta completa de l’ajo de harina, a banda d’altres curiositats relacionades.

 “Burjassot para taula” és un projecte culinari realitzat per l’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA Burjassot, dirigida per la regidora Maria Viu.