Sonic 2 i Camera Café, pròximes pel·lícules d’estrena en el cinema Tívoli

29 març 2022|Burjassot

Des de 08/04/2022 fins a 10/04/2022

El Tívoli de Burjassot segueix endavant amb la seua programació cinematogràfica i, per al cap de setmana del 8 al 10 d’abril, dues noves estrenes arriben a la pantalla gran del cinema local. Com a proposta de cinema familiar, Sonic 2: La película i com a aposta per les produccions espanyoles, Camera Café. La película.

Amb Sonic 2: La película, l’eriçó blau més famós del món torna a la pantalla gran per a passar al següent nivell i córrer tota una aventura. Després d’establir-se en Green Hills, Sonic es mor per demostrar que té fusta d’autèntic heroi. La prova de foc arriba amb el retorn del malvat Robotnik, en aquesta ocasió amb un nou companyó, Knuckles, a la recerca d’una maragda que té el poder de destruir civilitzacions. Sonic formarà equip amb el seu propi company de fatigues, Tails, i junts es llançaran a una aventura que els portarà per tot el món a la recerca de la preuada pedra per a evitar que caiga en mans equivocades. Dirigida per Jeff Fowler, responsable també de la primera edició, Sonic 2: La pel·lícula tindrà les seues projeccions al cinema Tívoli el divendres 8 i el dissabte 9, a les 19.30 h i el diumenge 10, a les 16.30 h.

Com a contrapunt a l’acció supersònica del famós personatge de videojocs, el cap de setmana del 8 al 10 d’abril, aterra també al cinema Tívoli Camera Café: La película, l’adaptació cinematogràfica de la reeixida sèrie de televisió. Dirigida per Ernesto Sevilla i amb guió de Javier Reyes i Miguel Esteban, la comèdia, ara portada al cinema, desempolsa aqueix univers extralaboral que els treballadors d’una empresa creaven en el quart del café, sota l’atenta mirada de la màquina. La pel·lícula posa el focus en el personatge de Jesús Quesada, interpretat per Arturo Valls, també productor de la comèdia, que intenta guanyar-se un nom en l’empresa per a recuperar la relació perduda amb la seua filla. Però a més, Julián, Marimar, Cañizares, Victoria i companyia s’enfrontaran a una tremenda crisi que està a punt d’acabar amb l’empresa que tantes alegries i disgustos els ha portat a la seua vida. Per a evitar el seu tancament i tirar avant als treballadors, un nou director ha d’assumir aquesta àrdua tasca. Aquesta persona no és res més ni ni més ni menys que Quesada, expert a escapolir-se de les seues obligacions. Camera Café, la pel·lícula es projectarà al cinema Tívoli el divendres 8 i el dissabte 9, a les 22.30 h, així com el diumenge 10 d’abril, a les 19.30 h.

A través d’http://cultura.burjassot.org/ es poden consultar els horaris de totes les pel·lícules, així com adquirir les entrades telemàticament, a un preu únic de 4 euros. També es poden adquirir les entrades la taquilla des d’una hora abans de l’inici de la projecció. Les pròximes pel·lícules que aterraran al cinema local, durant el cap de setmana de Pasqua, del 15 al 18 d’abril, seran Los tipos malos, Canallas i La peor persona del mundo.