“Sonic. La película” monopolitza cinema Tívoli durant el cap de setmana

10 febrer 2020|Burjassot

Des de 14/02/2020 fins a 16/02/2020

SONIC

Just en l’equador de febrer, el cinema Tívoli de Burjassot acull com a convidat d’excpeció a Sonic, el famós eriçó blau de SEGA que arriba per a protagonitzar la programació cinematogràfica del cap de setmana. El famós personatge de videojocs viu la seua primera aventura en la pantalla gran en aquesta pel·lícula que inclou tant acció real, com a animació creada per ordinador.

En aquesta adaptació cinematogràfica basada en la coneguda saga de videojocs, els espectadors descobriran al seu protagonista en tota la seua esplendor: Sonic, l’eriçó amb l’habilitat de córrer a la velocitat del so. En aquesta aventura, l’eriçó blau haurà de viatjar fins al món dels humans per a poder salvar el seu propi. En la seua missió no estarà sol, perquè comptarà amb l’ajuda del seu nou amic humà, Tom Wachowski (James Marsden), amb qui intentarà escapar del govern que vol capturar-lo, mentre fugen dels ardits del vilà Doctor Ivo Robonik (Jim Carrey).

“Sonic. La película” es projectarà al cinema *Tívoli en quatre sessions: el divendres 14 de febrer, a les 19h i a les 22:30h i també el diumenge, a les 16:30h i a les 19:30h.